Copywriting en advies

Woorden, zinnen, verhalen …

Wat kan ik voor jou doen?

Copywriting en redactie

Met een ruime ervaring als copywriter bij VRT, Provincie Limburg en 11.11.11 help ik je graag verder. Een interview, online tekst, dossier, social mediabericht, reportage … Of heb je al een tekst en wil je die laten nalezen of opsmukken? I’m your woman.

Advies

Jarenlang coördineerde ik de communicatie van grote mediacampagnes bij 11.11.11. Wil je zelf een campagne opzetten, zoek je advies over de kanalen en platformen die je moet inzetten, of zit je met een idee dat je wil uitwerken? Eén adres: hier dus.

Klanten

Schrijven en fotograferen doe ik op dit moment met heel veel plezier voor Unizo, 11.11.11, hogeschool UCLL, fotografiemagazine Shoot, Groen, vzw Homie, Kunstmagazine, ID Photo Agency en diverse particulieren. Wil je ook gebruikmaken van mijn diensten? Stuur een mailtje naar mies_cosemans@hotmail.com.

Words matter.

%d bloggers like this: