Oproep: mensen met verhalen gezocht

Voor mijn nieuw fotoproject, met ondersteuning van Vonk, ben ik op zoek naar mensen die zich door mij willen laten portretteren. Met het portret wil ik jouw verhaal vertellen. Heb je het afgelopen jaar (ongeveer) een verandering
meegemaakt? Ontmoette je iemand bijzonder, verloor je een geliefde, veranderde je van job, raakte je geïnspireerd door iets of iemand, startte je met een bijzondere hobby, werd je ziek, overkwam je iets …?

De verandering kan klein of groot zijn, maar het leerde je wel meer over het leven, over hoe jij in het leven wil staan, gaf je inspiratie …

In een persoonlijke portretsessie praten we daarover en maak ik tegelijkertijd foto’s van jou. De sessie zal plaatsvinden van begin tot half oktober in een van Begijnhofhuisjes in Hasselt Centrum. De foto’s en verhalen zullen daar half november ook worden tentoongesteld.

Ben je geïnteresseerd, mail dan naar mies_cosemans@hotmail.com. Weet je het nog niet goed? Laat dan ook iets weten, ik geef je graag meer uitleg over het waarom van dit project. Of ken je iemand wiens verhaal je inspirerend vindt, laat het me dan weten.
De portretsessie zal met de nodige coronamaatregelen georganiseerd worden.

Meer fotowerk zien? Neem zeker eens een kijkje op mijn Instagram– en Facebookpagina.

%d bloggers like this: