Fototentoonstelling ‘Allemaal Mensen’

Maak kennis met de verhalen van Guy, Hussein, Said, Safoura en Rezwan. Enkele portretten van de fototentoonstelling ‘Allemaal Mensen’ die ik voor ngo 11.11.11 maakte.

Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, klimaatverandering … De laatste tijd wordt migratie vooral gezien als een probleem. Te midden van dat harde discours bracht 11.11.11 met haar campagne ‘Allemaal Mensen’ een warme boodschap. Want we zijn #AllemaalMensen onderweg naar beter.

In het kader van deze campagne maakte ik portretten van mensen die hun land ontvlucht zijn. Elk met hun eigen verhaal. De tentoonstelling werd door meer dan honderd bibliotheken, culturele centra en scholen geboekt en opgehangen. Met deze beelden wilde ik de kijker de kans geven om in de huid van de ander te kruipen en te begrijpen waarom iemand huis en haard zou achterlaten. Bekijk de fotoreeks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: